Gratis online webinar
"Lær redigering med @jappern"
17.november kl 19:00

Skulle du ønske du kunne skape de resultatene du vil med dine bilder? Er du lei av at bildene ikke gjenskaper øyeblikket akkurat slik du husker det?​​​​​​​
​​​​​​​  
Vi har fått Jørn A. Pedersen ( @j
appern ), en av Norges mest populære fotografer, til å holde et gratiswebinar om redigering. Med erfaring fra en rekke utstillinger, ekspedisjoner i eksotiske strøk, forelesninger, fotoprosjekter og ikke minst i form av millioner av tilbakemeldinger fra sine 150.000 følgere på sosiale medier, har han lært seg redigeringsteknikker for en rekke ulike formål. Og nå har du muligheten til å ta del av hans erfaringer. Alt koker ned til 9 praktiske redigeringsteknikker som vil forandre dine bilder for all fremtid. 
 
Webinaret krever ingen forkunnskaper og stiller ingen krav til kamera eller fotoutstyr. Du kan være fotoentusiast eller ivrig med mobilkamera. I mange tilfeller handler det om å kunne redigere bilder slik at de ikke ser redigert ut. I andre tilfeller er det helt andre ting du er på jakt etter. Uansett så vil du få mange praktiske tips og råd om hvordan du utvikler din egen, unike redigeringsstil, hvorledes du får mer trøkk i bildene dine og hvordan du redigerer bildene for ulike formål.

Du må gjerne stille spørsmål i forkant av webinaret. Da sender du en e-post til 
[email protected]​​​​​​​. Passer ikke tidspunktet? Registrer deg uansett og få tilgang til reprisen i etterkant :)

​​​​​​​ ​​​​​​​Webinaret varer i ca. 60 minutter før spørsmål og svar.

Vi har holdt av rikelig med plasser, men dette er et populært tema så du bør registrere deg nå så sikrer du deg en plass. Og skulle det være fullt, eller at tidspunktet ikke passer så meld deg på uansett så får du tilgang til reprisen.
 
Hjertelig velkommen!

  • Jørn A Pedersen - @jappern

    En av Norges mest populære fotografer. Kursutvikler for systemkamerakursene til Cameralla Photo Academy.

  • , ,