Porteføljeopbygning og tematiske ETF’er

About The Webinar

Vil du gerne investere i Tematiske ETF’er, men mangler du inspiration eller erfaring? Ved dette webinar med Jesper Ihlemann, medstifter af Optimal Invest, kan du som privat investor lære at anvende en let og brugbar metode til at sammensætte en professionel portefølje, som kan anvendes på hele din formue/pensionsopsparing.

Tematiske ETF'er har været et af de hurtigst voksende segmenter i Europa i løbet af de sidste par år. Der er i øjeblikket 82 tematiske ETF'er noteret i Europa, ifølge data fra Global X og PwC. Den øgede investorappetit for tematisk investering kan hovedsagelig tilskrives ankomsten af ETF'er, som tilbyder flere fordele, herunder omkostningseffektivitet, diversificering, likviditet og gennemsigtighed. Hård konkurrence mellem udbyderne har desuden resulteret i lavere omkostninger og drevet udviklingen af mere specialiserede, tematiske indekser.

Lær at opbygge en investeringsportefølje gennem etablering af en kerne af investeringer, der sammensættes med udgangspunkt i et mål om kapitalbevarelse og stabil lav-risiko vækst, og hvordan du gennem brug af tematiske ETF'er kan "tilte" i forskellige retninger (eks. mere grøn teknologi, mere geografisk satsning på et område som for eksempel Japan).

Herudover vil du blive sat ind i hvorfor det er nemmere at manøvrere gennem ETF'er end enkelt-aktier samt hvad forskellene egentligt er set fra et porteføljepleje-synspunkt.

Gennem dette kursus vil du få værktøjet til at holde dine omkostninger nede og uden at behøve fokusere dagligt på markedsfluktuationer.


Webinaret
 løber af stablen d. 30/3 kl. 17.00.

Jesper glæder sig til at byde dig velkommen!

  • Coherra

    Webinar Host

  • Jesper Ihlemann

    Webinar Host

  • , ,