GRATIS LIVE WEBINAR

KNÆK KODEN til din arbejdstrivsel
​​​​​​​- og skab jobbet du ikke vil hjem fra!

 Knæk koden og du vil ikke længere lade dig nøjes...

Trives du idag ikke i dit arbejde? Og har du svært ved at finde ud af, hvordan du bliver glad igen?

SÅ ER DET GODT DU ER LIGE HER! For det er rigtig svært at føle sig  godt tilpas i et job, hvor du har mistet din glæde! Måske det ligefrem er gået så vidt, at du har mistet følingen med, hvad der er vigtigt for dig i jobbet? Noget føles forkert, måske ligefrem meget utilfredsstillende, men du har svært ved at definere hvad det er. Du må dog konstatere, at det du gør lige nu i dit arbejdsliv ikke fungere for dig!

​​​​​​​I dette live webinar vil jeg vise dig Inside/out modellen. Det er modellen der sikre, at du "re-connecter" med det der er vigtigt for dig og derigennem får KNÆKKET KODEN TIL DIN ARBEJDSTRIVSEL.

Du bliver afklaret og kan begynde at forme dit arbejdsliv, så du fremadrettet er glad og trivses i jobbet.... - og det uanset, om du vil forbedre dine nuværende arbejdsrammer eller du er på jagt efter et nyt job!

Tidligere deltagere har udtalt

 • Ulla Frederiksen
  "Kan SÅ godt genkende det der med, at den ene dag bare tager den anden og lige pludselig tænker man - hvad laver jeg her?!. Fedt med nogle konkrete værktøjer. Der skal tænkes og tænkes, for jeg VIL have min glæde tilbage igen"

 • Sonja Axelsen
  "Tusinde tak for meget brugbar viden. I flere år har jeg prøvet på, at finde mine grundlæggende værdier - og så ser jeg dig! Din måde at forklare det på og dine eksempler gjordet det lige pludselig så let at forstå. Jeg er nu meget længere end jeg nogensinde har været. Mange tak :-)

 • Jannie Andersen

  "Jeg kan VARMT anbefale at deltage i Rikkes webinar. Hendes energi er smittende og hendes viden er formidabel. Ved at deltage i Rikkes webinar fik jeg på en time effektive værktøjer til at få afklaret mine værdier, fik indsigt i hvad der rent faktisk er vigtigt for mig. Hun taler med entusiasme og er i det hele taget meget autentisk i sin fortælling om hendes historie. Vi har alle hørt om at man kan ændre sine tanker, og det (følsomme emne) tog Rikke også under kærlig behandling. Jeg har testet hendes værktøjer og kan kun sige at de virker. I kan kun glæde jer til at høre når Rikke fortæller om leverpostej og flip-floppere – de ord vil aldrig mere have samme betydning som før Rikkes webinar 😊

 • Jimmy Nielsen

  "Tak for et sindsyyygt spændende webinar :-) Det er let at mærke, at du beskæftiger dig med noget, som du er passioneret omkring. Du taler tilpas hurtig, flyvende og virker særdeles velforberedt og skarp på indholdet :-)"

  .

 • Henrik Larsen
  "Har kun set dig på det her webinar, men du virker som en person man kan stole på. Tak for en interessant time og gode værktøjer."

 • Rikke Oehlenschlager

  - din webinar vært

 • , ,