Valg og politiske meningsmålinger​

Valg og politiske meningsmålinger​

Dato: 30. august
Tid: 09:00
Sted: Webinarjam / Vulkan 16

I løpet av 2022 skal velgere i en rekke land få si sitt. Både statsministre og presidenter vil bli utfordret – og alle som gjennomfører og tolker politiske meningsmålinger. Presidentvalg venter i Frankrike (april) og i Brasil (oktober).

Den sosialdemokratiske mindretallsregjeringen settes på prøve når svenskene går til stemmeurnene i september. I november holdes det mellomvalg i USA, der alle de 435 setene i Representantenes hus er på valg, det samme er 34 av 100 plasser i Senatet.

Og vi kan legge til valg på ny nasjonalforsamling i Portugal (januar), valg på president og til nasjonalforsamlingen i Costa Rica og Mali (februar), presidentvalg i Sør-Korea (mars), og i mai er det valg til nasjonalforsamling i Australia og presidentvalg på Filippinene og i Colombia.

​​​​​​​I dette frokostseminaret vil vi sammen med inviterte gjester se nærmere på noen av valgene, særlig de som venter høsten 2022, hvilken betydning politiske meningsmålinger har og dynamikken de skaper i valgkamp og mediedekning.

​​​​​​​
Webinaret er gratis og åpent for alle. Dersom du ønsker å delta fysisk på frokostseminaret hos oss på Vulkan 16, kan du melde deg på her. 

Velkommen til spennende og lærerikt webinar, tirsdag 30. august klokken 09:00!

  • Opinion

  • , ,