Gratis webinar:
​​​​​​​Forbrukere og bærekraft

Opinion legger frem deler av en rykende fersk rapport som tar pulsen på forbrukernes holdninger og handlinger i et bærekraftsperspektiv. Rapporten er basert på omfattende undersøkelser der vi blant annet ser på kunnskap om bærekraft og FNs bærekraftsmål, holdninger til egen påvirkning på klimaet, samt motiver for og barrierer mot å ta bærekraftige valg.
​​​​​​​
Vi møter ofte bedrifter og andre aktører som er oppgitt over det manglende samsvaret mellom hva forbrukerne sier, og hva de gjør. Vår ambisjon er å vise hvorfor gapet finnes, og hva bedrifter, merkevarer, organisasjoner og myndigheter kan gjøre for å hjelpe forbrukerne til større samsvar mellom hva de ønsker og faktisk atferd.

Espen Karlsen, administrerende direktør i Jernia, vil dele refleksjoner om varehandelens rolle i det grønne skiftet. I innlegget ser han på muligheter og utfordringer og viser hvordan Jernia jobber for å oppnå et minimalt klimaavtrykk.

Avslutningsvis vil vi også snakke om hvordan koronapandemien vil påvirke forbrukernes syn og adferd knyttet til bærekraftig utvikling.
Dette er et webinar for alle som er opptatt av hva bærekraft betyr for folk flest.

  • Sunneva Kilsti

    Seniorrådgiver hos Opinion

  • Mia Harboe

    Rådgiver hos Opinion

  • , ,