Webinar til 0kr.

De 3 hemmelige Instagram strategier du ikke
(endnu) bruger i din forretning

Det her kommer du til at lære:

Helt konkret, kommer jeg til at vise dig i løbet af den lille time, som webinar varer, hvordan du tryllebinder dine følgere og forvandler din Instagram til en ægte og autentisk markedsføringskanal, der udstråler din ekspertise og samler dine kunder tæt på dig.

​​​​​​​Du får også en konkret opgave med, som du kan implementere med det samme i din egen profil og opleve, at dine ideelle kunder er klar til at følge dig.

Du bliver samtidig tilmeld mit nyhedsbrevet, som du til enhver tid, kan afmelde dig.

​​​​​​​De 3 hemmelige strategier jeg viser dig er:

  • Hvordan du tiltrækker de "rigtige" følgere (og kunder), så du positionerer dig som den ekspert / influent du allerede er.

  • Hvordan du skaber reelle connections med potentielle kunder,  ved hjælp af en autentisk markedsføring og mit VIS framework, kommer du til at blive mere relaterebart - og det kan dine følgere godt lide.

  • Din genvej til salget på Instagram, vidste du, der findes 13 forskellige måder at sælge på Instagram? Ja, det er rigtigt. Når du konsekvent er der for dine følgere og potentielle kunder, så vil de også være villige til at købe af dig, når du har noget til salg. Fordi de har tillid til DIG!

  • Anelise Severinsen

    Webinar Host

  • , ,