Leda på distans - Dialoger som förändrar

Vad händer med oss människor, som är bevisat sociala varelser, när vi inte träffas?

Det är ingen vild gissning att det för många har varit en svår period, där motivationen har varit svår att hitta.
Just därför är det nu ännu viktigare att vi har engagerade dialoger som hjälper oss att hitta våra drivkrafter! Handen på hjärtat, vet du vad som är dina 3-5 viktigaste drivkrafter?

​​​​​​​Oftast märker vi det när vi i olika sammanhang känner att något vi, eller någon annan gör, går emot ”grundläggande värderingar”. Men visst vore det bättre om det var en aning tydligare, något som kunde guida oss både i våra privata och professionella liv?

Som chef borde du vara väldigt nyfiken på dina medarbetares ”unika manual”, dvs deras drivkrafter, som du kan förstå om du lyssnar nyfiket. Kan vi dessutom säkerställa att vi har en fortlöpande dialog med kollegor, chefer och medarbetare fast vi sitter på distans, och att dessa möten inte kräver någon förberedelse att tala om eftersom agendan till stor del är satt av vår gemensamma mål- och aktivitetsplan, ja då har vi skaffat oss lite ”ledstänger” i vår distanstillvaro.
Om du är nyfiken på hur du kan skapa dialoger som förändrar, missa inte detta webinarium! Om du egentligen är mer intresserad av fortsättningen av Demon AB och hur ett bryggeri som bara säljer alkoholfritt ska överleva är du självklart också välkommen.

  • Kicki Molin

    Moderator

  • Gunnar von Koch

    Moderator

  • , ,