Gratis Power Webinar [45 minutes]
Datum: Donderdag 17 september 2020 | Tijd: 10:00u - 10:45u

STOP!  WAT MOET JE NU ECHT WETEN VAN Linkedin?​​​ - De laatste Updates, Tips en Tricks​​​.

In dit LIVE Power Webinar is Harrie Lamers mijn gast. Hij wordt niet alleen gezien als een Top Linkedin Expert, maar is ook De LinkedIn Jedi & Social Selling Trainer, Groei Expert en vooral Verbinder.

Communicatie en Menselijke Connectie is sinds maart dit jaar heel anders geworden, en LinkedIn eist daarin een nog grotere plaats op dan voorheen. Daarom vonden we het de hoogste tijd om kort na de zomer in dit 45 minuten webinar alle ins and outs met je te delen over dit social media platform. 
 
Wat moet je nu echt weten van Linkedin? 
In dit 26ste Power Webinar beantwoordt Top Linkedin Expert Harrie Lamers al je vragen en deelt hij met plezier de LAATSTE UPDATES, TIPS EN TRICKS van Linkedin.

Wil je De Geheimen Weten Achter het Algoritme van Linkedin?
Wil jij effectiever gebruikmaken van de mogelijkheden van het grootste professionele online netwerk ter wereld? Er is zoveel meer mogelijk dan alleen maar het plaatsen van je ervaring. Wil je weten hoe je actiever LinkedIn in kan zetten?

LinkedIn-expert Harrie Lamers geeft je tijdens dit Power Webinar …. concrete en praktische tips. Daarmee ga je ervaren dat je gevonden gaat worden en in staat bent zelf (nieuwe) klanten te vinden.​​​​​​​

"Volg je hart. Het heeft altijd gelijk!"
Organisaties praten (vaak) over processen, resultaten maar het gaat om de mensen. Tenslotte is het allemaal mensenwerk. Deze mensen zorgen voor het gevoel over de organisatie en praten over de organisatie. Hoe mooi is het als organisaties echte veranderingen met elkaar maken. Als spreker, trainer en adviseur maak ik graag samen dit verschil en ga ik langdurige relaties aan. 
Trucjes verkopen kunnen we allemaal, het gaat om echt helpen!

Harrie Lamers

 • Harrie Lamers

  De LinkedIn Jedi & Social Selling Trainer, Groei Expert en vooral Verbinder

 • Maurice van der Kant

  Host, Assemblee Speakers, Founder bookingworldspeakers.com


 • Communicatie en Menselijke Connecties & Linkedin.

 • De Geheimen Achter het Algoritme van Linkedin?

 • Wat Moet Ik Nu Echt Weten van Linkedin?
  ​​​​​​​De laatste Tips & Tricks.

  ​​​​​​​

 • Over Harrie Lamers

  Met vele jaren ervaring als commercieel en marketingstrateeg bij een aantal organisaties in diverse bijzondere branches, is Harrie Lamers eind 2014 gestart als ondernemer.

  Als new business developer en online marketing / LinkedIn consultant, helpt hij bedrijven serieus snel te groeien. Door samen te werken, waaronder met een aantal innoverende businesspartners, brengt hij als contactenmakelaar altijd zijn relatie naar succes. Uiteindelijk draait het om succes op zowel business als sociaal vlak.

 • , ,