GRATIS WEBINAR

Het kan ook simpel!
De toekomst van compact en Modern Service Management. 

Over het Webinar

De boeiende wereld van IT-dienstverlening en IT Service Management is enorm in beweging. Nadat we al veel moeite hadden om ITIL en later ook BiSL succesvol toe te passen, kwam daar de laatste 10 jaar ook nog Agile, Lean, Scrum, DevOps en OBM bij, en recentelijk ook ITIL4. Tegelijkertijd neemt het belang van IT-diensten snel toe en volgen ontwikkelingen elkaar op in hoog tempo op het gebied van:

- Techniek (AI, Block Chain)
Organisatie (outsourcing, regie-organisatie, co-creation, zelfsturende teams) en
Maatschappij (toenemende regelgeving, compliancy, security).


De kunst is deze ontwikkelingen en uitdagingen om te zetten in praktische oplossingen. Dat betekent integratie in één methode, die eenvoudig toe te passen is en dus compact en volledig moet zijn. En diensten leveren die de business optimaal ondersteunen, flexibel aan te passen zijn aan de ontwikkelingen en toenemende regelgeving.

Door terug te gaan naar de basis is dit goed mogelijk. In dit webinar leg ik uit hoe de complexiteit beheersbaar wordt, door consequent en resultaatgericht de werkwijze in te richten. Met een compact procesmodel, 3 valuestreams en een eenvoudig besturingsmodel ontstaat de ruimte voor de professional om zijn vak uit te oefenen en groeit de invloed van de klant.

In 45 minuten leg ik uit hoe de IT-organisatie weer resultaatgericht en efficiënt kan werken:

- 3 valuestreams waarin al het operationele werk plaats vindt
- een compact procesmodel met 6 basisprocessen
- een eenvoudig besturingsmodel
- data-gedreven struren met behulp van BI-dashboarding.


In het webinar ligt ik toe, mede op basis van actuele voorbeelden, hoe met een aantal eenvoudige uitgangpunten een compacte geïntegreerde benadering praktisch toegepast kan worden. ​​​​​​​

Datum: dinsdag 14 september 2021 om 10.00 uur
Duur: ongeveer 1 uur


Meld je via onderstaande knop "REGISTREREN" aan.

  • Wim Hoving

    Webinar Host

  • , ,