FREE WEBINAR

Ägarskifte i fyra delar

Nu har du chansen till helt kostnadsfritt i närtid få ägarskfteshjälp. Sinf är ett kunskapsstöd till Tillväxtverket och har nu beviljats stöd ur den europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) för att hjälpa er som behöver/genomgår eller har genomgått ägarskifte. Stödet drar igång direkt och första delen är websänt så passa på att anmäl er direkt, då det är begränsat antal platser.
 
Målet är att öka kunskapen bland företagen så att ägar- och generationsskiften går smidigare. Många fastnar i utmaningar, osämja, eller i regelverket och kör fast. Andra hittar ingen efterträdare och skjuter upp skiftet. Vissa företag har också genom att skjuta upp skiftet gått i konkurs. Det får inte hända er...

För att få ut maximalt av ditt bolag krävs planering. Här får du och ni hjälp för ett lyckat ägarskifte. Hjälpen är digital och kommer att bestå av dels webbinarier, dels personlig rådgivning.

Webbinarierna är öppna för alla att delta. Det kommer att vara en serie bestående av fyra delar - råd du behöver i ert ägarskifte. Nedan anmäler du dig: 

Vi har sökt förstudie för att ge djupare gratis expertrådgivning av jurister - kostnadsfritt. Stödet är sökt i flera regioner och har såhär långt blivit beviljat för Stockholmsregionens företag. ​​​​​​​Anmäl dig till stöden. 

 • Del 1: 6 maj:  Ägarskifta - en överblick och vanliga misstag
  När du anmäler dig får du länk att kunna se första webbinariet.

 • Del 2: 18 maj: Ska du lämna över företaget till den yngre generationen? 
  När du anmäler dig får du en länk för att kunna se det andra webbinariet

 • Del 3: 1 juni:  Har du bestämt dig för att sälja ditt företag? 
  När du anmäler dig får du en länk för att kunna se tredje webbinariet

 • Del 4: 15 juni:  När du funnit en köpare - vad händer nu?
  ​​​​​​​ Hur granskar man ett företag och vad innebär en Due Dilligence? Vilka juridiska dokument är viktiga och vad anges i dessa? Vi går igenom övertagandeprocessen och vad man bör tänka på när man såväl säljer som köper. Det här webbinariet riktar sig såväl till säljaren som köparen under köpprocessen och tiden därefter.

 • Sinf

  Webinar Host

 • Sanna Arnfjorden Wadström

  Webinar Host

 • Jennie Nilsson

  Webinar Host

 • Eva Faler

  Webinar Host

 • , ,