Digital föreläsning

Att (över)leva med ADHD
Hölö | 21 september 2021 | kl 18.00 - 19.30


Om föreläsningen

Hur är det att växa upp och leva med ADHD – utan att veta om det? I detta webinar delar Georgios Karpathakis Jaenson, grundare av Underbara ADHD, med sig av egna erfarenheter och upplevelser som tar med publiken på en känslomässig berg- och dalbana.

​​​​​​​En berättelse om ett liv och en skolgång som fullständigt havererar, alkohol- och narkotikamissbruk, självmordsförsök, åtskilliga polisanmälningar, en fängelsedom, familjens enorma betydelse och hur livet vände när han, 25 år gammal, diagnostiserades med ADHD. Hur den brokiga resan till slut resulterade i en universitetsexamen, anställning på en av landets främsta PR-byråer och som föreläsare, prisad social entreprenör, en av årets Sommarvärdar i Sveriges Radio P1 2015 och författare av boken tillika bästsäljaren Underbara ADHD – den svåra superkraften.

​​​​​​​Georgios delar även med sig av diverse beprövade metoder kring bemötande och förhållningssätt för alla som lever nära någon med adhd. Och tipsar om en rad olika strategier som han själv dagligen använder för att försöka få vardagen att gå ihop.

  • Georgios Karpathakis Jaenson

    Webinar Host

  • , ,