​​​​​​​БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР 

​​​​​​​​​​​​​​КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

💑Как се променя cekcът в дългите вразки и как да разберем какво и как се е объркало?

ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ: 

✔️Какви промени настъпват в cekcулания живот при хората, живеещи дълго време заедно, как малките затруднения, се превръщат в големи проблеми?
✔️От какво призлизат тези проблеми, дали са свързани със сложенен период през който преминава единият от партньорите или са се усложнили взаимоотношенията в двойката?
✔️В кои случаи е необходимо да се работи върху отношенията, в кои е по-добре да се обърнете към психолог със специланост cekcология и кога да потърсите медицинска помощ?

Ще поговорим какво се случва, когато сме с някой за дълго време и как да го желаем винаги?

В приказките обикновено са се оженили, живели дълго и щастиво и на това място приказката свършва и никой не знае какво всъщност е станало след това. 
​​​​​​​

Ще говоря за това:

👉Какво се случва в дългите връзки, бракове;
👉Какво може да развали щастливия cekc и забeлежете, не просто cekc, а щастлив cekс;
👉Какво може да го прецака и какво може да го загреее, да го оживи, да го обнови и да направи тази работа жива, радостна и вкусна.

В края на уебинара, ще отделя време за вашите анонимни въпроси​​​​​​​.
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​

  • Гинка Георгиева

    Психолог, психотерапевт и сексолог. Специализирала в Киевски гещалт институт - теми свързани със сексуалността. Работи като фасилитатор с метода Фамилни констелации, водещ на семинари, обучения и терапевтични групи. Специализира в широк спектър - от психологически методи на работа, като лекуване на травми от детството, травми от сексуален характер, консултиране, семейна терапия. Работи с възрастни, двойки и семейства - индивидуално и групово повече от 6 години.

  • , ,