Gratis Webinar

Var det bättre förr eller var det jag som var bättre förr?

Webbinariet går igenom följande!

Tiden rullar på, åren går och visst blir vi väl klokare med åren. Vi får nya kunskaper och massor av erfarenheter som vi kan utnyttja.

Men alla mynt har två sidor och den ena sidan visar alla saker vi har lärt oss, hur vi har utvecklat oss över tid och hur vi drar nytta av all erfarenhet livet har gett oss.

Den andra sidan myntet krävs lite mod och vilja att titta på med ärliga ögon. När vi tittar på den så kommer vi hitta saker vi har tappat längs vägen. Ovanor vi har lagt oss till med. Vi kanske har blivit lite för bekväma och tar saker alldeles för mycket för givet.

Det här sker överallt i livet. En lång kärleksrelation förändras över tid och vi kanske tar varandra för givet. Många år på en arbetsplats gör att vi kanske blir lite väl bekväma och det kan påverka hur vi beter oss i olika situationer.

Tillhör du den modiga skaran som vill se dig själv med ärliga ögon då är det här webinaret för dig. Du kommer få insikter, tankar och verktyg att hoppa ur de gamla hjulspåren och sluta ta det ena och det andra för givet.

Häng med på webinaret och få nya insikter om dig själv!

PS
Om du har någon i din omgivning du tycker har blivit lite för bekväm får du självklart dela det här vidare.

  • Christer Isehag

    Inspiratör

  • , ,