Webbinar 22 sep 18.30

Webbinar om hudvård

Välkommen till en kväll för din skönhet

Välkommen till ett webbinar där du får lära dig allt om hudvård och hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt. Marja Entrich är ett av de ledande varumärkena för naturliga hudvårdsprodukter i världen. 

Under kvällen får du möta, MD PhD Pyra Haglund, grundare och ägare av Stureplanskliniken, samt hudterapeut Lotta Wandin som berättar hur du ska vårda din hud på allra bästa sätt.

Marja Entrich grundades redan 1943 och drivs idag av Bertil och Pyra Haglund. Marja var en pionjär inom naturlig hudvård, hon deklarerade tidigt att alla Marja Entrich-produkter endast skulle innehålla vegetabiliska råvaror av högsta klass. Marja Entrich var också först med ingrediensförteckning på sina produkter, långt innan det blev standard. Hon var också tydlig med att inte testa produkterna på djur.  Idag består hudvårdsserien av ett 30-tal produkter där alla är tillverkade av förstklassiga ingredienser. 

Vi sänder live och du kan ställa dina frågor till kvällens experter direkt i vår chat. I samband med webbinariet kan du vara med i en tävling med utlottning av fina priser. Alla som deltar får rabatt på ett köp.

Kim Johansson är kvällens moderator.
Alexandra Charles inleder och hälsar alla välkomna.

 • Pyra Haglund

  Expert

 • Lotta Wandin

  Expert

 • Kim Johansson

  Moderator

 • Alexandra Charles

  Presentatör

 • , ,