Gratis Webinar

Gratis Webinar:​​​​​​​ 
​​​​​​​
Agile Operations

Hvad er agile operations, eller AgileOps? Og hvordan er det anderledes end DevOp? Hvad er det vi opnår, ved at introducere Agile Operations?

Disse spørgsmål og en lang række yderligere dykker vi ned i på dette webinar med Martin Vojdemann og Steen Knudsen.

​​​​​​​Mange virksomheder arbejder i stigende grad agilt med forretning og udvikling, men har ikke fået Operations med på rejsen. Operations har fortsat fokus på stabil og effektiv drift, og arbejder stadig med en stram Change-proces med CAB-møder og releases.

Det betyder, at værdikæden går i stykker og organisationerne får ikke tilstrækkelig værdi af deres agile udvikling, og der kan let opstå skyttegravskrig mellem Dev (Development) og Ops (Operations). Det betyder ofte at der på ny opbygges teknisk gæld, idet Operations ikke bliver involveret rettidigt og kun bliver en eftertanke for de agile teams.

Faktisk ses det ofte et det bliver et BizDev setup, og ikke et BizDevOps setup, hvor Biz står for forretningsforståelse-/kravspecificerings-kapabilitet.

I dette webinar vil vi give et bud på, hvordan I kan sikre en effektiv værdikæde, hvor Dev og Ops arbejder sammen og i takt, uden at I skal give slip på mange af de gode ITSM-dyder, som I har opbygget igennem årene. Vi kigger på altså på, hvordan I får Agile Operations.

Webinar Presenters

  • Martin Juhl Vojdemann

    Webinar Host

  • Steen Knudsen

    Webinar Host

  • , ,