Ilmainen webinaari

OTA HALTUUN ELINTAPAVALMENNUKSEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT

Elintapavalmennus tulee muuttamaan terveydenhuollon ammattilaisten ja terveyden edistämisen parissa työskentelevien valmentajien toimitatavat, sillä se on elintapalääketieteen käytännön annostelua tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

 • Miksi elintapavalmennus on tehokasta?

  Webinaarissa saat selkeän vastauksen siihen, miten elintapavalmennus poikkeaa kaikista muista tavoista, joilla asiakkaan terveyskäyttäytymisen muutosta on aikojen saatossa pyritty tukemaan.

 • Miten sinä voit hyödyntää elintapavalmennusta omassa työssäsi?

  Valmennuksellisen otteen ymmärtäminen ja elintapavalmennusosaaminen ovat hyödyllisiä ja tarpeellisia taitoja jokaiselle terveydenhuollon ja terveyden edistämisestä kiinnostuneelle valmentajalle. Tässä webinaarissa suomalaisen elintapavalmennuksen kansainvälisesti arvostetuin asiantuntija Ari Langinkoski tarjoaa vastauksen, kuinka eri ammattiryhmät voivat hyödyntää elintapavalmennusta parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Esittelyssä ainutlaatuisen selkeä ja tehokas valmennusmenetelmä.

  On ensiarvoisen tärkeää, että ammattilainen pystyy omaksumaan valmennustaidot tehokkaasti ja että hänellä on käytössään selkeä ja tehokas metelmä, jonka avulla viedä elintapavalmennus käytäntöön. PrioMed®-elintapavalmennus perustuu tuoreimpaan tieteelliseen tietoon ja tutkitusti tehokkaimpiin käyttäytymisen muutostekniikoihin – ja ennen kaikkea, sen kykenee omaksumaan ennennäkemättömän lyhyessä ajassa.

  Tervetuloa mukaan webinaariin!

 • Ari Langinkoski

 • Tapani Määttä

 • , ,