5 tärkeää asiaa lantionpohjasta joilla saat karkailun kuriin. ​​​​​​​

Eroon virtsankarkailusta -webinaari

​​​​​​​Mikä aiheuttaa virtsankarkailua ja miten siitä voi päästä eroon? Tule kuulemaan miten lantionpohjan hyvinvointi vaikuttaa virtsan- ulosteen- ja ilman karkailuun ja mitä itse voit asialle tehdä.

Oletko ollut joskus tilanteessa, että virtsaa tai ilmaa karkaa tahattomasti. Jos olet, niin et ole ainoa. Se on todella yleistä, sillä joka 4 nainen kärsii virtsankarkailusta. Vaivan kanssa ei tarvitse elää​​​​​​​,  vaan siihen on tarjolla apua ja sen voi oikeasti saada kuriin.

Ilmaisen webinaarin järjestää yhteistyössä Äitiysliikunta-Akatemia ja Hyvinvointiklinikka. Asiantuntijoina lantionpohjan fysioterapeutit Sofia Lahtinen ja Maija Kiljunen.

Huomioithan, että saat webinaarin linkin sähköpostitse,  markkinointiviestintää ja hyvinvointiasi edistävää sisältöä Hyvinvointiklinikan uutiskirjeen muodossa. Voit aina poistua sähköpostilistalta kirjeen lopussa olevasta linkistä. 

  • Hyvinvointiklinikka

    Hyvinvointiklinikka on uuden ajan digitaalinen palvelu, joka tarjoaa terveys-ja liikunta-alan ammattilaisten laatimia audio-ohjattuja hyvinvointiohjelmia.

  • Äitiysliikunta-Akatemia

    Äitiysliikunta-akatemia kouluttaa terveys- ja liikunta-alan ammattilaisia.

  • , ,