1,6 & 2,6 miljonerklubben presenterar

Författarträff online 13 januari 18.30

Författarträff online

 Den 13 januari ordnar 1,6 & 2,6 miljonerklubben årets första inspirerande webbinar där vi har bjudit in tre aktuella författare med nya spännande boktitlar i samarbete med The Book Affair.

Vi träffar Ulrika Davidsson som är är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande kokboksförfattare. Hon är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler som genom åren har hjälpt tusentals människor till en mer hälsosam livsstil genom sina onlinekurser. Nu aktuell med en ny bok ”66 Day Challenge med medelhavsmat”.

Diamantis Koukouvinos tog examen från naprapathögskolan i Stockholm 2012 innan han flyttade till Shanghai för att gå en femårig utbildning till läkare i kinesisk medicin. Idag driver han sin egen klinik och har hjälpt tusen­tals patienter med allt från smärta till psykisk ohälsa. Han brinner för att hjälpa människor till självläkning. Han berättar mer om sin bok ”Nyckeln till din hälsa – självläkning med kinesisk medicin”.

Olle Carlsson är prästen som är känd som ”omstridd ledare”, ”kändispräst” och ”publikdragare” på Södermalm i Stockholm. Bland annat ledde han arbetet med Svenska kyrkans mest välbesökta församling – Katarina, med Allhelgonakyrkan och Katarina kyrka – och ett nydanande socialt samarbete med landets största moské, samt har skapat Livsstegen – en egen och modern tolkning av tolvstegsmetoden. Han presenterar sin bok ”Om tröst, hopp och livsmod”.

Moderator Anna Liljeberg 

​​

  • Ulrika Davidsson

    Webinar Host

  • Diamantis Koukouvinos

    Webinar Host

  • Olle Carlsson

    Webinar Host

  • , ,