GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Hypnose Mastery 2021

Over deze masterclass

In deze masterclass deelt Edwin Selij, eigenaar van het grootste en meest toonaangevende hypnose instituut van de wereld de geheimen van de hypnose en hoe je in twaalf stappen je leven kan veranderen. Een must voor 2021.

Jij gaat leren hoe je mensen kan hypnotiseren in zes stappen en welke details belangrijk zijn voor het beste resultaat.

En hoe je in zes stappen weer iemand uit de hypnose haalt die hij of zij zijn probleem noemt. Ook uit die van jou. Klinkt apart? Het is magisch.

Deze tijd nodigt echt uit om je persoonlijke te ontwikkelen. En hypnose is de meest snelle manier daarvoor en ga ik jou leren.

 • Zoals wat hypnose is, het is niet wat je denkt. Het is de meest effectieve manier van therapie en ontwikkeling, alleen dat hoor je nergens. Waarom niet? Dat ontdek je in de masterclass en ga jij het wel leren.

 • Sneaky suggesties, zijn er overal te horen. Zeker nu in deze tijd en de meeste mensen hebben geen idee wat voor impact een enkele opmerking kan hebben op iemand. Wat moet je zeggen en wat niet? Ontdek je in deze masterclass. In deze tijd wordt dit heel veel gebruikt! Bescherm je daartegen.

 • Energie en intentie, worden effectief ingezet door goede behandelaars die 1-sessie-resulaten halen zoals de cursisten bij het Hypnose Instituut. Wat daarvan de geheimen zijn deelt Edwin in deze masterclass met jou. En nog heel veel meer om van 2021 echt jouw jaar te gaan maken!  ​​​​​​​


  Disclaimer: De resultaten die er gedeeld worden zijn uiteraard persoonlijk en zijn geen garantie. Ook zijn ze geen vervanging voor professionele therapie.

 • Edwin Selij

  Hypnose Koning

 • , ,