MAKSUTON WEBINAARI 
14.9.2023 klo 14:30-
16:00

"B2B-myynnin pelikirja LinkedIniin - social selling X myyntiprosessi"

B2B-ostaminen tapahtuu sosiaalisten kanavien, verkon ja suhteiden kautta, joten on aika sulauttaa sosiaalinen myynti osaksi B2B-myyntityötä ja markkinoinnin vahvempaa yhteispeliä. Tule oppimaan miten tämän teet!

Etsitkö tapoja kasvattaa myyntituloksia sosiaalisen myynnin ja LinkedInin avulla? Tämän käytännönläheisen webinaarin jälkeen sinulla on ymmärrys, miten sulautat social selling elementit osaksi B2B-myyntiprosessia!

Sosiaalisen myynnin integrointi osaksi B2B-myyntityötä usein epäonnistuu, sen jäädessä vain irralliseksi kanavaksi, jossa käydään satunnaisesti ilman päämäärää tai prosessia.

Yleisin syy social sellingin tuloksien epäonnistumiselle onkin pitkäjänteisyyden ja prosessien puute. Haluamme nyt auttaa sinua tekemään sosiaalista myyntiä tuloksellisesti.

​​​​​​✅Oivallat, LinkedInin mahdollisuudet ja toiminnallisuudet myynnin tehokkaana työkaluna muun muassa prospektointiin, sosiaaliseen kuunteluun ja kontaktointiin
​​​​​​​✅ Tiedät, miten parannat myyntiprosessin tehokkuutta sen eri vaiheiden välissä sisältöjen ja verkoston suhteiden avulla
✅Oivallat, miten käyttää somea ilman, että se on vain ”somettamista” tai ajan hukkaamista - saat opastuksen somen ammatilliseen ja tehokkaaseen hyödyntämiseen
​​​​​​​✅Osaat tehdä toimintasuunnitelman LinkedInin käyton aloittamista varten, jolla onnistut nopeammin sosiaalisessa myynnissä - ja otat oikeat askeleet kohti myynnin parempia tuloksia​​​​​​​!

Webinaari on käytännön läheinen ja sen aikana tehdään tehtäviä LinkedIn alustalla. Saat parhaimman hyödyn, kun kirjaudut valmiiksi LinkedIniin selaimella webinaarin alkaessa.

Materiaali tallennetaan käyttöösi, kun ilmoittaudut tämän lomakkeen kautta. Tervetuloa linjoille tai tallenteen pariin! 🤗

Webinaarin host:

  • Oona Kankkunen

    Modernin myynnin ja markkinoinnin valmentaja ja puhuja Network & Growth perustajayrittäjä ja toimari

  • , ,