Lääkkeetön vaihtoehto hengitystieoireiden hoitoon

Eroon hengitystieoireista

​​​​​​​Kärsitkö jatkuvista hengitystieoireista, kuten vuotavasta nenästä, yskästä, kurkun karheudesta tai äänen käheydestä? Pahenevatko oireet erityisesti kylmillä ilmoilla tai allergiakausina? Kuorsaatko öisin? 

Olet ehkä hoitanut oireita jo vuosia erilaisin lääkkein, mutta oireet silti aina palaavat... Haluaisitko kuulla lääkkeettömästä vaihtoehdosta oireiden hoitoon?

Webinaarissa käydään läpi seuraavia aiheita:

✨Miten hengitysharjoittelulla voidaan parantaa limakalvojen kuntoa ja samalla kehon vastustuskykyä?
✨ Kuinka päästä eroon ikävistä hengitystieoireista ja helpottaa hengitystä?
✨Kuinka saada lisää jaksamista ja arkeen?

Tule mukaan webinaariin, jossa kuulet lisää hengitysharjoittelun hyödyistä.

​​​​​​​Webinaarissa on mukana WellO2 hengitysasiantuntija Katri Lindberg ja fysioterapeutti Sofia Lahtinen Hyvinvointiklinikalta.  Asiantuntijat vastaamassa chatissa! 

​​​​​​​Tilaisuus on ilmainen, eikä sido mihinkään.

​​​​​​​P.S. Jos ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti mukaan.  Lähetämme ilmoittautuneille tallenteen.Saat webinaarilinkin sähköpostiin ja liityt samalla Hyvinvointiklinikan uutiskirje tilaajaksi. Informoimme sinua uutiskirjeen kautta Hyvinvointiklinikan järjestämistä tapahtumista - ja saat lisäksi tilaajana rahanarvoisia etuja. Voit aina poistua sähköpostilistalta milloin tahansa, viestin lopussa olevasta linkistä.

  • Hyvinvointiklinikka

    Hyvinvointiklinikka on uuden ajan digitaalinen palvelu, joka tarjoaa terveys-ja liikunta-alan ammattilaisten laatimia audio-ohjattuja hyvinvointiohjelmia.

  • Well02

    WellO2 - maailman monipuolisin keuhkoja vahvistava ja puhdistava hengitysharjoituslaite. Kliinisesti tutkittu ja kehitetty Suomessa. Jo yli 100 000 käyttäjää!

  • , ,

  • -