GRATIS WEBINAR

Automatisering: gode vaner som ikke glipper

Frokostwebinar med Cornerstone

Onsdag 21. april kl 09:00

Det tar tid å innarbeide gode vaner i ens eget liv. Man må prøve og feile, og man må bruke tid. Masse tid. Og en god dose selvdisiplin. Og i mellomtiden skjer livet. Ting går ikke etter en strek.

Slik er det også når organisasjonen skal innarbeide bedre vaner - eller "beste praksiser". Giverreiser er et godt utgangspunkt, men hvordan kvalitetssikrer du alt det som skjer underveis? Det som ikke passer inn i "reisen"? Da trenger du et verktøy som enkelt lar deg beskrive og justere både vanene og avvikene selv, og som så holder fast ved dem og gjennomfører din beste respons for deg.

I dette frokostmøtet viser vi deg hvordan du gjennom enkel dra&slipp kan koble en hver hendelse i CRM med en hver tilgjengelig handling i CRM. En hendelse kan være at dere får en ny giver, at dere får en betydelig gave, at en giver unnlater å betale for andre gang på rad, at en lojal giver har "rund" bursdag, eller at en fastgiver ikke har økt beløp på tre år. En handling kan være å sende en SMS med en giverlenke, et brev med giro, at noen tagges, at noen flyttes videre i giverreisen, eller at det settes en strukturert oppgave med påminnner for at noen skal ringes opp av en ansvarsgruppe.

  • Lengde: 90 minutter

  • ​​​​​​​Registrer deg ved å trykke på "Registrer" under.

  • Aron Uno Larsson

    Webinar Host

  • Jonathan Bigler

    Webinar Host

  • , ,