Ilmainen webinaari pätkäpaastosta

Sopiiko pätkäpaasto minulle?

Pätkäpaastosta on tullut suosittu keino panostaa omaan hyvinvointiin. Eikä ihme, koska sillä on monia terveyshyötyjä ja sen avulla voi tehokkaasti vaikuttaa omaan painonhallintaan. Kaikille sitä ei kuitenkaan suositella, mutta suurimmalle osalle se sopii loistavasti. 
Tule kuulemaan mitä painonhallinan asiantuntijat kertovat pätkäpaastosta. Voisiko pätkäpaastolla edistää sinunkin terveyttäsi?

​​

Webinaarissa vastataan mm. näihin kysymyksiin:
​​​​​​​

​​​​​​​✔️ Mitä pätkäpaastolla tarkoitetaan ?
✔️ Kärsiikö säännöllinen ateriarytmi pätkäpaastossa?
✔️ Millaisia hyötyjä pätkäpaastolla voidaan saavuttaa?
✔️ Kenelle pätkäpaasto sopii?
✔️ Kenelle pätkäpaastoa ei suositella?
​​​​​​​

Asiantuntijana ravitsemusterapeutti Henna Lehikoinen Painoklinikalta.
​​​​​​​Tilaisuus on ilmainen, eikä sido mihinkään.


​​​​​​​P.S. Jos ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti mukaan. Lähetämme ilmoittautuneille tallenteen.


Hyvinvointiklinikka on osa Sinunapteekkia. Saat webinaarilinkin sähköpostiin ja liityt samalla Sinunapteekin uutiskirje tilaajaksi. Informoimme sinua uutiskirjeen kautta Hyvinvointiklinikan järjestämistä tapahtumista - ja saat lisäksi tilaajana rahanarvoisia etuja. Voit aina poistua sähköpostilistalta milloin tahansa, viestin lopussa olevasta linkistä.

  • Hyvinvointiklinikka

    Hyvinvointiklinikka on uuden ajan digitaalinen palvelu, joka tarjoaa terveys-ja liikunta-alan ammattilaisten laatimia audio-ohjattuja hyvinvointiohjelmia.

  • Painoklinikka

    Painoklinikka on suomalainen lääkärikeskus, joka tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisten etävastaanottoja sinulle, jolla on painoindeksi eli BMI yli 25.

  • , ,

  • -