FREE WEBINAR

Er du fast besluttet på at leve af DIN virksomhed? 
​​​​​​​NU og i MANGE år fremover?

Hvis du er fast besluttet på at lykkes med dine mål og drømme, er der nogle værktøjer du SKAL have i værktøjskassen. Alle kan lære at bruge dem - også DIG! 

Den næste time giver jeg dig:

Alle de bedste tips og tricks til selvstændige, iværksættere og virksomhedsejeres værktøjskasse - de er samlet, forfinet og testet igennem mine 15 års erfaring som revisor og økonomisk rådgiver for små - og mellemstore virksomheder. 

De 3 overbevisninger der fastholder virksomhedsejere fra at tjene rigtig mange penge - det handler ALTID om mere end økonomi! 

Min gennemtestede 5 trins model, der igen og igen har sikret mine kunder mere omsætning, færre omkostninger og dermed MEGET bedre økonomi.

Mit syn på fremtidens revisor, og hvorfor den gamle rolle er forældet fordi den ikke skaber merværdi for i virksomhederne. Den traditionelle revisor skaber udelukkende værdi for omverdenen.   


  • DET ER TIDEN NU til at vise at DU kan alt det du sætter dig for.

  • KRISE=UDVIKLINGSKRAV forstå hvorfor Corona ikke er en unik situation, og hvorfor samt hvordan du kan sikre dig imod fremtidige kriser.

  • Du bliver tilmeldt mit nyhedsbrev når du tilmelder dig webinaret. Jeg sender dig max en ugentlig mail, med tips, tricks og gode historier. Du kan altid afmelde dig igen.

  • Louise Voss

    Vækstrevisor og Økonomisk Mentor

  • , ,