Motivated Minds presenteert

De vijf bevrijdende sleutels naar jouw persoonlijk geluk en succes

In ongeveer 60 minuten ontdek je welke krachtige innerlijke sleutels je nu al onbewust bezit die je meer controle geven over jouw persoonlijk geluk en succes. Je ontdekt niet alleen hoe je dit creert, maar ook vasthoudt en meer focus ontwikkelt, waardoor je jouw persoonlijke verlangens en doelen veel gemakkelijker zult behalen. 

 • Maatschappelijk geluk vs. Persoonlijk geluk

  Waar maatschappelijk geluk en succes een bron tot frustratie kan zijn, is persoonlijk geluk en succes een middel om als persoon te groeien, te ontwikkelen en impact te maken in je eigen leven en dat van jouw dierbaren. Ken jij het verschil?

 • De drie universele beperkende overtuigingen

  Ontdek de drie universele beperkende overtuigingen over geluk en succes die ook jou tegenhouden om echt te gaan voor jouw persoonlijk geluk. En leer hoe je voorbij deze overtuigingen gaat zodat je je eigen geluk nooit meer in de weg staat.​​​​​​​​​​​​​​

 • Ga voorbij het OK-principe

  Veel mensen gaan niet voor hun dromen en verlangens omdat ze vastzitten in het OK-principe. Ontdek hoe je hiervan kunt losbreken en nooit meer voor minder gaat.

 • Vijf krachtige sleutels die jouw leven aansturen

  Ontdek de 5 simpele maar krachtige sleutels die ontzettend veel invloed hebben jouw emoties, gedrag en daarmee jouw leven. En leer hoe je hier meer controle over krijgt zodat je echt  kunt gaan voor wat jou gelukkig maakt.

 • High Performance Coach: Mireille Bruin

  Mireille Bruin heeft in de afgelopen 11 jaar duizenden mensen geholpen met hun persoonlijke en emotionele ontwikkeling en groei. Met haar methodiek leert ze je de meesterschap van je innerlijke kracht, authentiek leiderschap, communiceren met jezelf en leven vanuit je volledig potentieel.

 • , ,