Yhteistyössä ÄITIYSLIIKUNTA-AKATEMIA ja APPI Health Group

Oletko haaveillut urasta Äitiyspilatesohjaajana?

Äitiyspilates on todella kysytty ja toivottu tunti. Ammattitaitoisia äitiyspilatesohjaajia tarvitaan. Äitiysliikunta-Akatemian kautta on nyt mahdollista suorittaa kansainvälinen Äitiyspilatesohjaajakoulutus. 

Pilateskoulutus tarjoaa sinulle uutta näkökulmaa ja lähestymistapaa harjoitteluun ja harjoitteiden ohjaamiseen. Opit analysoimaan asiakkaan liikettä ja toimintaa uudelle tavalla sekä varioimaan liikkeitä niin, että jokaisella asiakkaalle löytyy aina sopiva ja perusteltu harjoite. Koulutuksen jälkeen osaat huomioida yksilölliset eroavaisuudet ja tarpeet ja luoda tavoitteisiin perustuvan harjoitusohjelman kullekin asiakkaalle.

Tule kuulemaan millaisia urapolkuja pilateskoulutus voi sinulle avata.  Se tarjoaa sinulle eväät työskennellä erilaisten asiakasryhmien kanssa.  Webinaarissa esiteltävä 
pilates- ja äitiyspilateskoulutus on suunniteltu erityisesti liikunta- ja terveysalan ammattilaisille.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Australian Physiotherapy & Pilates Instituutin (APPI) kanssa.  APPI Pilates on yksi maailman suosituimmista pilateskoulutuksista. APPI toimii yli 30 maassa ja on kouluttanut yli 70 000 pilatesohjaajaa.  Äitiysliikunta-Akatemian on APPIn koulutuskumppani Suomessa.

Ilmoittaudu mukaan, niin pääset tutustumaan APPI pilates koulutukseen! 
​​​​​


  • Äitiysliikunta-Akatemia

    Äitiysliikunta-akatemia® tarjoaa terveys- ja liikunta-alalla toimiville asiantuntijoille ajankohtaista, tutkittua ja luotettavaa tietoa. Koulutuksemme ovat suunnattu mm. liikunnanohjaajille, fysioterapeuteille, personal trainereille, terveydenhoitajille jotka haluavat ohjata naisasiakkaitaan ennen raskautta, raskauden aikana ja raskauden jälkeen parhaalla mahdollisella tavalla.

  • , ,