Seria de webinarii EQ 

Antrenament pentru dezvoltarea inteligentei emotionale 

Salut! Hai sa facem un mic test pentru ca tot  stam la cabana Plapumioara.  Urmareste videoul de mai jos si observa care e reactia ta:

a) Zambesti
b) Nu ai nici o reactie
c) Te simti iritat
​​​​​​​

​​​​​​​De multe ori starea noastra emotionala inseamna "nici o emotie", "abatut " , "plictisit" sau "iritare".  Tu ce reactie ai avut in ultimele 7 zile?
Iata ce vei obtine participand la seria de  webinarii: 

 • psiholog Camelia Stavarache

  Webinar Host


 • 6 mai  Cat dureaza dragostea? Cum sa ne crestem inteligenta emotionala in cuplu
  Unii spun ca dragostea dureaza 3 ani, in timp ce altii cred ca toata viata. Tu cum votezi? Inteligenta relationala face diferenta dintre o relatie buna si una obositoare sau toxica. Cercetarile arata ca exista mai multe tipuri de cupluri si unele sunt mai vulnerabile decat altele. Vom descoperi care e formula cuplului in care dragostea dureaza toata viata. 

 • 13.05 Cum sa ne antrenam mintea pentru succes?Sa gandim catastrofic sau zen?

  In perioada pandemiei unii aleg panica, altii calmul absolut. Dar, cum e mai bine? Antrenamentul pentru succes incepe cu a invata sa gresesti. Oamenii de succes fac mai putine greseli? 

 • 12.05 Care sunt simptomele anxietatii? Cum sa ne creem obiceiuri noi

  Suntem ceea ce facem, iar creierul nostru stie cel mai bine acest lucru. Sa astept sa am dispozitia necesara ca sa fac un lucru sau sa-l fac chiar daca sunt indispus? Copiiii , partenerul, toti cei dragi noua au nevoie de atentie, iar noi  avem nevoie de timp pentru noi. Cum sa ne creem rutine comportamentale noi?

  Care sunt nevoile de baza .pe care le folosim in relatii? Este importanta frumusetea in alegerea unui partener? Care sunt miturile care duc la distrugerea cuplului?

 • , ,