Maksuton 1 h webinaarikoulutus

Näin kampitat suurimmat rasvanpoltto-ongelmat ja ylläpidät tuloksesi 3 kertaa tehokkaammin!

Maksuton 1h koulutus 10.12.2020 klo 20, Suomen kokeneimman PT:n, Timo Haikaraisen johdolla paljastaa, kuinka kampitat suurimmat rasvapoltto-ongelmat: Hidastuvan aineenvaihdunnan ja rasvanpolton, "dieettiväsymyksen", huonosti kulkevan treenin, rakoilevan motivaation ja kilojen kertymisen takaisin rasvanpolton/painonpudotuksen jälkeen

Vuosi 2021 lähestyy. Miksi Sinun kannattaa ilmoittautua tähän maksuttomaan koulutukseen? 

Onko sinulle käynyt joskus näin? Olet aloittanut rasvanpolton / kiinteytyksen / painonpudotuksen /kropan muokkausen täynnä intoa, mutta innostuksesi alkaa rakoilla muutaman viikon, viimeistään kuukauden kuluttua? 

​​​​​​​Oletko miettinyt rasvanpolton aikana, että milloinkohan tämä loppuu? Homma tuntuu pelkältä kärvistelyltä? 

Käykö sinulle niin, että paino putoaa ja rasva palaa hyvin muutaman viikon, ehkä kuukaudenkin. Mutta sitten homma jämähtää tasanteelle ja rasva tuntuu olevan kiinni kropassa kuin takiainen villatakissa? 

Oletko törmännyt niin kutsuttuu "dieetti-väsymykseen", eli kropasta ja mielestä on puhti pois ja kroppasi huutaa sokeria, herkkuja tai suolaista roskaruokaa? 

Onko polttamasi rasva hiipinyt kuin huomaamatta takaisin? Ja haluat vuonna 2021 estää tämän? Ja oppia, miten voit päästä jopa 3 kertaa parempiin painonhallintatuloksiin kuin "tavallisilla" rasvanpolttomenetelmillä?

Haluatko kuulla TÄYSIN UUDESTA, uskaltaisin jopa sanoa mullistavasta, rasvanpolttomenetelmästä, jonka olen kehittänyt tieteen ja 19 vuoden ja 27 000 PT-ohjauksen kokemukseen perustuen?  

Jos vastasit "Kyllä" yhteenkään kysymyksistä, et ole yksin. Olen törmännyt näihin haasteisiin lukemattomia kertoja 19 vuoden PT urani aikana. Ja siksi olen kehittänyt niihin ainutlaatuiset ratkaisut. Ne opit, kun ilmoittaudut mukaan tähän maksuttomaan koulutukseen!

​​​​​​​Tervetuloa mukaan! -Timo Haikarainen, LitM 

ALLA VIELÄ MUUTAMA POIMINTA SISÄLLÖSTÄ EDELLISTEN LISÄKSI. HUOM! Ilmoittauduthan nopeasti, sillä 4/5 maksuttomista koulutuksistani on täyttynyt järjestelmän rajallisen osallistujakapasiteetin takia! 


  • Tiedät miten syödä, mutta sinulla ei ole itsekuria toteuttaa suunnitelmaa? Ei hätää. Kerron, kuinka korjaat tämän ongelman.

  • Helpon ja heti sovellettavan keinon, jolla pidät motivaation yllä ensimmäisten 2-3 viikon jälkeenkin.  Tämä keino puuttuu lähes kaikista motivaatio-oppaista.

  • Kuinka vältät aineenvaihdunnan ja energiakulutuksen hidastumisen, joka alkaa tutkitusti 1-2 viikon päästä siitä kun aloitat rasvanpolton / laihdutuksen / kiinteytyksen 

  • Timo Haikarainen

    Kouluttaja

  • , ,