HYPNOSE INSTITUUT NEDERLAND PRESENTEERT

Hypnose Mastery in 2023

Over deze nu nog GRATIS masterclass

In deze masterclass deelt Edwin Selij, eigenaar van het grootste en meest toonaangevende hypnose instituut van de wereld de geheimen van de hypnose en hoe je in twaalf stappen je leven kan veranderen. 

Jij gaat leren hoe je mensen kan hypnotiseren in zes stappen en welke details belangrijk zijn voor het beste resultaat.

En hoe je in zes stappen weer iemand uit de hypnose haalt die hij of zij zijn probleem noemt. Klinkt apart? Het is magisch.

Deze tijd nodigt echt uit om je persoonlijke te ontwikkelen. En hypnose is de meest snelle manier daarvoor en ga ik jou leren.

  • Zoals de ogen, wat zeggen die en hoe je kan je die gebruiken. Hypnotiseurs weten de geheimen van de ogen en welke ze herbergen. Jij gaat hier ook achterkomen.

  • Sneaky suggesties, zijn er overal te horen en de meeste mensen hebben geen idee wat voor impact een enkele opmerking kan hebben op iemand. Wat moet je zeggen en wat niet? Ontdek je in deze masterclass. In deze tijd wordt dit heel veel gebruikt! Bescherm je daartegen.

  • Energie en intentie, worden effectief ingezet door goede behandelaars die 1-sessie-resulaten halen zoals de cursisten bij het Hypnose Instituut. Wat daarvan de geheimen zijn deelt Edwin in deze masterclass met jou. En nog heel veel meer om van 2023 echt jouw jaar te gaan maken!

    De masterclass is in de ochtend of in de avond te volgen.

  • Edwin Selij

    Hypnose Koning

  • , ,