Brezplačni webinar Bold.group

Brezplačni webinar:
Kako družbeno odgovornost in trajnost vpeljati v vašem podjetju

Vabljeni na brezplačni webinar o družbeni odgovornosti in trajnosti, ki bo osvetlil ključne točke za razvoj vašega podjetja.
​​​​​​​

Razpravljali bomo o pomenu družbene odgovornosti za uspeh podjetja, potrebi po njeni integraciji v poslovne strategije, pomenu podjetniške kulture in napredovanju v trajnost.

Ne zamudite.

ponedeljek, 22. 4. 2024, ob 16.00

​​​​​​​Webinar bo odgovoril na:
​​​​​​​

​​​​​​​Kaj, Zakaj in Kako vpeljati družbeno odgovornost in trajnost v vašem podjetju.

​​​​​​​

Webinar je namenjen vam - lastnikom, managerjem, brand managerjem, vodjem kadrovskih procesov in vsem, ki si želite poglobiti znanje o trajnosti in pridobiti nova izhodišča za izvajanja praks, ki bodo vaše podjetje približali zelenemu prehodu.

 • ​​​​​​​Kaj?

  Kaj zares je družbena odgovornost in še bolj pomembno: kaj ni?

 • Zakaj?

  Pogovorili se bomo o družbenih in poslovnih razlogih zakaj vstopiti na “vlak” trajnosti in kje se nahajajo priložnosti za vaše podjetje.

 • Kako?

  Katere delavnice, poročila in orodja lahko uporabite?

  Izvajanje trajnostnih praks se razlikuje od podjetja do podjetja. Spoznali bomo nekaj univerzalnih prijemov, ki jih boste lahko hitro in enostavno implementirali v svojem podjetju.

Gostitelj: Benjamin Hrkić

 • Benjamin Hrkić

  Kreativni direktor, specializiran za trajnostni in družbeno odgovorni marketing s certifikatom za trajnostni marketing, medije in ustvarjalnost na Inštitutu za trajnostno vodenje Univerze v Cambridgeu.

 • , ,