Ilmainen webinaari

MIKÄ IHMEEN ELINTAPALÄÄKETIEDE?

Elintapalääketiede mullistaa sairauksien hoidon – tarve on valtava

Elintapalääketiede tulee mullistamaan monien sairauksien hoidon. Näin siksi, että krooniset sairaudet muodostavat valtaosa tämänhetkisestä tautitaakasta (ja arviolta jopa 80 % ennenaikaisista kuolemista!) – ja kroonisten sairauksien juurisyitä ovat puolestaan epäterveelliset elintavat.

 • Mitä elintapalääketiede on?

  Webinaarissa saat selkeän vastauksen siihen, mitä elintapalääketiede on, sekä miksi sen ajatellaan olevan, perinteisen hoidon rinnalla, parasta mahdollista hoitoa useisiin kroonisiin sairauksiin.

 • Miten sinä voit hyödyntää elintapalääketiedettä omassa työssäsi?

  Elintapalääketieteen osaaminen on hyödyllistä ja tarpeellista useimmille terveydenhuollon ammattilaisille ja terveyden edistämisestä kiinnostuneille valmentajille. Tässä webinaarissa suomalaiset elintapalääketieteen ja elintapavalmennuksen pioneerit Pekka Aroviita ja Ari Langinkoski tarjoavat vastauksen, kuinka eri ammattiryhmät voivat hyödyntää elintapalääketeidettä parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Tarjolla ainutlaatuista kokemusta ja ammattitaitoa

  Terveydenhuollon erikoislääkäri Pekka Aroviita on vuosia perehtynyt elintapalääketieteen mahdollisuuksiin. Elintapavalmentaja Ari Langinkoski on Suomen kansainvälisesti arvostetuimpia yksilövalmennuksen asiantuntijoita.

  Tervetuloa mukaan webinaariin!

 • Ari Langinkoski

  Webinar Host

 • Pekka Aroviita

  Webinar Host

 • , ,