BESPLATNI WEBINAR

Predstavljanje studije ICT IN SERBIA - AT A GLANCE, 2020

O webinaru:

Naslovna studija je jedina publikacija u Srbiji koja se na sveobuhvatan način bavi sektorom informacionih tehnologija u našoj zemlji i pokriva sve najvažnije aspekte poslovanja u tom sektoru. Informacije su sistematski prikupljane i formatirane u logičke celine, na način koji će omogućiti različitim ciljanim publikama da pronađu obilje kvalitetnog materijala.
 
Bilo da ste student, istraživač, investitor ili novinar, ova studija će Vam omogućiti dobar pregled situacije u najzdravijem i najperspektivnijem sektoru današnjice. Istovremeno, studija izlazi u vreme globalne ekonomske krize, pa je ovo prilika da se osvrnemo na okolnosti koje su značajno drugačije od onih u periodu na koji se studija odnosi.
 
Studiju će predstaviti njeni autori: Milovan Matijević, direktor kompanije Mineco Computers, koja se već dugi niz godina bavi prikupljanjem i obradom podataka vezanih za IT sektor, kao i Milan Šolaja, direktor Vojvođanskog IKT klastera.
 
Ovo jubilarno izdanje studije ne bi bilo moguće bez svesrdne podrške Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju, a pomoć su pružili još i Privredna komora Srbije, Privredna komora Vojvodine, te Novosadski sajam i kompanija DDOR Osiguranje.
 
Pridružite nam se u petak, 15, maja.
 
Za sve dodatne informacije, obratite nam se na adresu [email protected]
​​​​​​​

 • 13:00    Uvod
                   Milan Šolaja, Vojvođanski IKT klaster
                   Tomislav Knežević, Nemačka org. za međunarodnu  saradnju

 • 13:15    Predstavljanje studije
                   Milovan Matijević, Mineco Computers

 • 13:45    Pitanja, odgovori i diskusija
  ​​​​​​​

 • , ,