MAKSUTON RAHATAIDON WEBINAARI

Miten laitat raha-asiasi kuntoon ja aloitat vaurastumisen?

Ilmoittaudu webinaariin ja opi todistetusti testatut menetelmät, joiden avulla laitat taloutesi kuntoon ja otat ensimmäiset askeleesi kohti vaurastumista 30 000 autetun asiakkaan kokemuksella.

VAURASTUMINEN JA OMAN TALOUDEN HALLINTA EIVÄT OLE MITÄÄN RAKETTITIEDETTÄ...

Oletko sinä jossain vaiheessa elämääsi haaveillut vaurastumisesta, mutta et oikein ole tiennyt mistä sinun tulisi aloittaa?

Se ei ole sinun vikasi, sillä tietoa on saatavilla niin paljon ja välillä on vaikea ymmärtää ketä pitäisi kuunnella ja mitä neuvoja seurata.

Totuus on se, että mikäli haaveilet vaurastumisesta, on oma taloutesi oltava ensiksi kunnossa. Se on vaurastumisen yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Jos et hallitse edes omaa tämänhetkistä talouttasi, niin miten voisit hallita paljon suurempaa varallisuutta?

Perusta on laitettava ensiksi kuntoon.

Webinaarissa opetan sinulle 13 vuoden ja 30 000 autetun asiakkaan kokemuksella, miten laitat oman taloutesi järjestykseen, tulet paremmaksi rahan kanssa ja otat ne ensiaskeleesi kohti vaurastumista ja huolettomampaa elämää.

Tämä ei siis ole mikään perinteinen sijoituswebinaari, eli en tule kertomaan mihin sinun tulee sijoittaa tai mitä sijoitusinstrumentteja sinun tulisi käyttää.

Tämä ei myöskään ole mikään "tee rahaa nopeasti" tai "tee rahaa nukkuessasi" -webinaari.

Tämä on sinulle, joka olet valmis laittamaan oppimasi asiat käytäntöön ja tekemään pitkäjänteistä työtä vaurastumisesi eteen. Vaurastuminen nimittäin on maraton, eikä pikajuoksu...

Webinaarissa opettamani asiat ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita. Kuka tahansa pystyy ottamaan opettamani asiat käyttöön ja saamaan tuloksia, vaikka aiheesta ei tietäisi ennestään juurikaan mitään.

Webinaarissa on mukana puhumassa kanssani Petri Wirzenius.

Webinaarissa tulet oppimaan muun muassa:


  • Miten ymmärtää talousasioita paremmin ja miksi ne ovat vaurastumisen kannalta tärkeitä?

  • Mikä on rahatarina, miten se vaikuttaa päivittäiseen rahankäyttöösi ja miten voit muuttaa sen?

  • Miten hallitset sisään ja ulos menevää rahaa tehokkaasti ja luot “turvapuskuria” itsellesi ja perheellesi?

  • Miten kulutat viisaammin ja pääset eroon huonosta velasta?​​​​​​​

  • Miten lähdet sijoittamaan varojasi, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta sijoittamisesta?

  • Mikko Sjögren

    Webinaarin puhuja

  • , ,