EkerNap Webinárium
​​​​​​
szervező:  Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozat 

A virtuális asszisztensek szerepe
​​​​​​​a webshop üzemeltetésben

A webinárium témája

Virtuális asszisztensek: a webáruházak titkos fegyverei?

Könnyebb üzemeltetés=nagyobb profit?


Az előadók esettanulmányokkal és gyakorlati példákkal készülték és konkrét tippeket is adnak, hogy mikor és hogyan érdemes elkezdeni a virtuális asszisztensek bevetését.

Előadóink:

Szabó Ágnes a Virtuális Irodaház tulajdonosa, a hazai virtuális asszisztensek és online szolgáltatók közösségének egyik szellemi vezetője, meghatározó személyisége.
Tapasztalatával segíti és mentorálja az ezen a területen induló vállalkozókat, és egyfajta közvetítőként számos sikeres együttműködést létrehozásáért is felelős a virtuális asszisztensek és a hazai kis-és középvállalkozások között.

Ádámné Rácz Éva virtuális asszisztens, online vállalkozástámogató.
Vezetői képességét diploma megszerzése után a közigazgatásban majd a kkv szektorban szerzett tapasztalataival virtuális asszisztensként állítja a hazai kisvállalkozások szolgálatába. Tervezés, szervezés, adminisztráció és asszisztencia teljes palettáját nyújtja ügyfelei részére.

 • Kizárólag ellenőrzött szakértőktől

  Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szakértőink megfelelő referenciákkal rendelkezzenek és szaktudásukhoz ne férhessen kétség.

 • Tedd fel a kérdéseidet

  Kérdéseidet előre is felteheted majd a regisztráció után részedre megküldött email címen, de a webinárium közben a csetfalon is kérdezhetsz.

 • Tizenkilenc éve a webshop tulajdonosok szolgálatában

  Az Ecommerce Hungary már 19 éve garancia a magas szakmai színvonalra és a függetlenségre. Számtalan klubest, tizenkilenc E-kereskedelemi Konferencia és már két #EkerNap bizonyíték arra, hogy nem ismerünk kompromisszumot a szakmaiságban. Kövess minket mindenhol :)

 • Ormós Zoltán

  EkerNap Webinárium

 • Szabó Ágnes

  Virtuális Irodaház

 • Ádámné Rácz Éva

  Virtuális asszisztens

 • , ,