KOSTNADSFRITT WEBBINARIUM med CvZ Juridik

Styrelse, VD- och revisorsansvar i aktiebolag

​​​​​​​Styrelse, VD- och revisorsansvar i aktiebolag 

Vi ger er en översiktlig kunskap om vilka förutsättningar styrelseledamöter, VD och revisor i aktiebolag kan bli skadeståndsansvariga samt vilket ansvar styrelsen har i händelse av kapitalbrist i bolaget.
​​​​​​​
Tisdagen den 18 maj 2021, start 09:00.

Mellan 9:00 och 10:00  hålls seminariet och efter 10:00 finns det fortsatt möjlighet att ställa frågor direkt till juristerna.

Ni som hade velat delta, men har svårt att få till det med tiden, registrera er anmälan så får ni efter sändningen en länk till reprisen skickad till er mail.

​​​​​​​Seminariet hålls utan kostnad. ​​​​​​​

​​​​​​​Vi kommer att gå igenom saker som;

  • Ansvarsfördelning – Vi går igenom hur ansvarsstrukturen i ett aktiebolag ser ut. Vi kommer bland annat gå igenom vem som har ansvar för vilken del av verksamheten och hur långt det ansvaret sträcker sig.​​​​​​​

  • Ansvarsområden – Ansvaret i ett aktiebolag kan delas upp i flera olika delar. Vi går igenom vilka dessa områden är och hur dessa arbetet bör följas upp.​​​​​​​

  • Konsekvenser – Om verksamheten inte hanteras i enlighet med de lagar och regler som finns kan detta få ekonomiska och i vissa fall straffrättsliga konsekvenser för ställföreträdarna. Under seminariet går vi igenom vilka konsekvenserna kan bli om det brister i ansvaret.

  • CvZ Juridik

    Arrangör

  • Alexander Clomén

    MP / Jur. kand. CvZ Juridik

  • , ,