Slovenská lekárska komora v spolupráci so spoločnosťou LEKÁR, a. s. si Vás dovoľujú pozvať na odborný webinár pod názvom:

CHRONICKÝ ÚNAVOVÝ SYNDRÓM

12.04.2023 od 16.30 hod.

Slovenská lekárska komora v spolupráci so spoločnosťou LEKÁR, a. s. si Vás dovoľujú pozvať na odborný webinár pod názvom:
"CHRONICKÝ ÚNAVOVÝ SYNDRÓM".

  • ORGANIZÁTOR:
    Slovenská lekárska komora,
    LEKÁR, a. s.

  • REGISTRÁCIA:

    1. Priamo cez našu stránku www.lekarnet.sk, ktorá Vám ponúka viac flexibility a možností:
    - rýchla jednorázová registrácia
    - šetrenie času
    ​​​​- prehľad o všetkých aktivitách, ktoré ste sa registrovali
    - pohodlná platba kartou pri podujatiach, ktoré si vyžadujú platbu.


    REGISTRÁCIA TU


    2. Priamo cez WebinarJam

    V pravom dolnom rohu je potrebné najskôr odkliknúť tzv. " cookies ", následne kliknúť na tlačidlo " REGISTROVA Ť " a vyplniť všetky povinné polia ku úspešnej registrácii.


    Po úspešnej registrácii Vám príde na e-mail, ktorý ste zadali pri registrácii, link (preklik), prostredníctvom ktorého budete môcť sledovať online a zapájať sa do diskusie cez chat. Tento odkaz vyžaduje web vo webovom prehliadači Google Chrome, ktorý zabezpečuje kompatibilitu s platformou WebinarJa, na ktorej bežia naše webové stránky.

    Pre zaslanie prístupového odkazu ihneď po registrácii na Vami zadaný mail je potrebné súhlasiť okrem podmienok GDPR aj súhlas so zasielaním informácií o tomto webinári. V opačnom prípade Vám prístupový link príde na mail, ktorý ste zadali, iba cca 15 minút pred oficiálnym štartom webinára ako pripomienka.

    V prípade problémov s registráciou sa alebo následným potrebným vykonaním webinára dňa 12.04.2023nás kontaktujte telefonicky +421 911 199 723 alebo e-mailovou správou na [email protected] alebo [email protected] .

    ĎAKUJEME.
  • POTVRDENIE O ÚČASTI:

    Pokiaľ potrebujete vystaviť Potvrdenie o účasti z dôvodu, že ste iný zdravotný pracovník alebo potrebujete svoju účasť zdokladovať pre zamestnávateľa, dajte nám o tom vedieť mailom na [email protected].

    Ku vystaveniu budeme potrebovať najmä Vaše ID, meno s priezviskom so všetkými titulmi ,a samozrejme, mailový kontakt.

    Lekárom sa zapisujú kredity v priebehu týždňa na ich kontá po identifikácii automaticky.

    ​​​​​​​Toto Potvrdenie je potrebné odovzdať svojej komore a tá rozhodne o uznaní/neuznaní kreditov uvedených v Potvrdení za sledovanie tohto webinára.

    Potvrdenie Vám následne vystavíme po skončení webinára v čo najkratšom možnom čase.

  • OTÁZKY DO DISKUSIE môžete poslať aj vopred na e-mailovú adresu [email protected] Do predmetu e-mailu, prosím uveďte konkrétny webinár, ktorého sa otázka týka.

  • U P O Z O R N E N I E

    Pre získanie kreditov je potrebné zúčastniť sa na webinári cez svoj jedinečný link! Kredity nie je možné uznať v prípade, ak sledujete webinár cez počítač iného lekára spolu.

    Kredity za účasť Vám budú po skončení webináru zapísané v priebehu nasledujúcich dní, o čom budete mailovo informovaní.

                                                                                         TEŠÍME SA NA VAŠU ÚČASŤ

  • LEKÁR, a. s.

    Vzdelávacie centrum Slovenskej lekárskej komory

  • MUDr. Andrea Bullová

    Po roku práce s onkologickými pacientmi sa v roku 2020 presunula na Neurologickú kliniku SZU Univerzitnej nemocnice sv. Michala v Bratislave, kde pôsobí dodnes.

  • MUDr. Marína Hantáková

    Ambulancia klinickej imunológie a alergológie

  • , ,