GRATIS WEBINAR

Lyckliga pengar skapar överflöd!

 • Pengar

  Möt den kärleksfulla energin Pengar som öppnar ditt hjärta för att skapa ett andligt, hållbart och rikt liv. 

 • Lycka

  Lyckliga pengar är en kraft som skapats genom goda ambitioner, ärlighet, längtan och fantasi. I ditt liv vill de skapa din lycka.

 • Generositet
  ​​​​​​​
  Generositet är att både ge och ta emot med hjärtat. Generositet är en superkraft  som kan förändra ditt liv - och världen.

 • Överflöd

  Expandera din syn på pengar, tänk aldrig mer att du inte har råd, tänk prioritering och gränslöshet och ha modet att utmana dina fördomar om rikedom och fattigdom - bjud in överflödet till ditt liv på riktigt! 

 • Webinaret presenteras av Maria Nylow

  "Jag mötte energin Pengar första gången under en seans som jag höll i Stockholm 2013. Temat var överflöd och en mycket stark och kärleksfull energi kom igenom, lämnade budskap om grundessensen i pengar och fick 60 personer att i kör högt recitera ”Jag älskar pengar” om och om igen. Energin var mjukt påstridig och gav sig inte förrän alla sagt mantrat tillräckligt många gånger. Det var lite obekvämt och oväntat men ändå vackert. Jag kunde bara leda som jag leddes i tillit och hopp om att någon gång förstå varför. Idag vet jag varför. År 2020 verkar energin vara redo att på bred front leda oss in i en ny förståelse av överflöd, välstånd och balans mellan andlighet och materiellt flöde. Nu är det hjärtats tur att lära mänskligheten hantera pengar med kärlek och respekt."

 • , ,