Gratis Webinar á 60 min.
Torsdag d. 11 juni fra 10:00 til 11:00

Webshops: Lær hvordan solgte jeg for 812.000 kr og dermed 26% af den samlede omsætning via nyhedsbreve på en webshop?

 • Boost webshoppens omsætning med e-mails

  Jeg har selv drevet webshop i 5 år og skabt ekstra omsætning på mellem 20-45% ved hjælp af e-mail marketing. På mit webinar fortæller jeg dig hvordan jeg gjorde og hvad der skal til for dig i dag.

 • Hvorfor er det vigtigt at have et nyhedsbrev?

  Alt for mange webshops fokuserer udelukkende på Google Ads, Facebook Ads, SEO osv. De fleste overser fuldstændig det kæmpe potentiale der er med e-mails.

 • Hvordan skaffer du nye Leads af høj kvalitet og bruger dem korrekt?

  En konstant tilgang af nye leads er super vigtigt for at du får succes med e-mail marketing. Men hvordan får man de bedste ind på sin liste, segmenterer dem og ligeledes får dem til at købe? Det får du også svaret på her.

 • Få opskriften på de mest profitable og automatiske e-mail serier du kan bygge:
  At sende en enkelt e-mail om ugen til din liste batter ingen steder. Det kræver et godt mix af kampagnemails og masser af automations, der helt af sig selv sendes ud til dine subscribers, på de rette tidspunkter. Jeg har testet et hav af ting og fundet dét der virker bedst til dig.


  Ved deltagelse i webinaret, tilmelder du dig til mit nyhedsbrev og giver du mig tilladelse til at kontakte dig pr. mail vedr. mine ydelser. Det er let at framelde sig igen.

 • Bjarke Petersen

  Din vært og e-mail marketing ekspert

 • , ,