Efficiënte workflow met Tether Tools

Sponsored by CameraNu & Tether Tools

 • Dat tethered schieten heel veel voordelen heeft weet je inmiddels wel. Voor elke camera en computer is wel een kabel. Ook draadloos schieten is een mogelijkheid. Maar Tether Tools heeft veel meer producten om je leven als fotograaf makkelijker te maken.
  In deze webinar laat fotograaf en instructeur Frank Doorhof je zien hoe je met de producten van Tether Tools een efficiënte workflow bouwt, zodat je tijd bespaart en problemen voorkomt.    
   
  Maak kennis met alle productgroepen van Tether Tools
   
  Onderwerpen zijn onder andere: hoe zorg je dat de kabel niet uit je camera valt als er iemand, of jezelf over struikelt? Waar laat je je laptop tijdens je shoot en hoe hang je je monitor op zodat je klanten en opdrachtgevers het resultaat goed kunnen zien. En ook heel belangrijk, stroom! Tether Tools heeft een hele lijn met ONsite producten die ervoor zorgen dat jij je shoot niet hoeft af te breken omdat de accu van je laptop en je camera leeg zijn.
   
  Zie jij door de bomen de juiste software niet meer? Tether Tools heeft eigen tethersoftware, Smart Shooter 4 die tegelijk ook een plugin is zodat je met Sony ook naar Lightroom kan schieten. Maar het werkt ook stand alone. Frank laat het je zien.
   
  Kijk en praat mee tijdens deze gratis en live webinar. Bij aanmelden krijg je direct een link naar de webinar, sla die op en kijk mee op 10 november om 16.00 uur.
  Kun je niet, schrijf je dan toch in, dan zorgen we dat je een replay krijgt.


 • Frank Doorhof

  Webinar Host

 • , ,